Ζήστε την μοναδική εμπειρία του mountain bike!

Ελάτε και εσείς στo Σαραντάπηχο Κορινθίας για να γνωρίσετε το διαφορετικό.

bikeXperience
 
N 38 01΄ 740΄΄ E 22 22΄ 346΄΄
 
 

Ψάχνετε αφορμή για απόδραση από την καθημερινότητα σε ένα πυκνό και πανέμορφο ελατοδάσος, κάπως ξεχασμένο και λυτρωμένο από την ανθρώπινη παρέμβαση; Μέσα σε αυτό το ιστορικό δάσος του ορεινού Σαρανταπηχου Κορινθίας, που απλώνεται σε έκταση πάνω από 10 τετρ. χλμ. σε υψόμετρο 1300μ, ετοιμάσαμε και επεκτείνουμε για σας υποδομές που θα γεμίσουν τις διακοπές σας (πολυήμερες ή και μονοήμερες) με ενέργεια και αγάπη για τη φύση.

Το μικροσκοπικό μας καταφύγιο, στην άκρη του χωριού σπάνια έχει επαφή με το φως του ήλιου αφού τα πυκνά έλατα και πεύκα δεν το επιτρέπουν.

Φτιαγμένο για να εξυπηρετεί 10 άτομα και τις ανάγκες τους, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στους επισκέπτες για καλή παρέα, παιχνίδι και απόδραση.

Οι ατέλειωτες ποδηλατικές ή και πεζοπορικές διαδρομές υποστηρίζονται από χάρτες, ασύρματο, τεχνικό εξοπλισμό και μεταφορές με αυτοκίνητο για πραγματική απόλαυση αλλά και ασφάλεια.

Κοντά μας θα γνωρίσετε μια ακόμα άγνωστη γωνιά της Ελλάδας, με πλούσια ποικιλία αρωμάτων, χρωμάτων και ήχων. Ένα δάσος που θα σας παρασύρει από μόνο του να το γνωρίσετε και να το χαρείτε ξανά και ξανά.


Ελάτε να γνωριστούμε !!

 
Καρυά: 10 χλμ
Γκούρα – Κέντρο Υγείας: 22 χλμ
Φενεός-Λίμνη Δόξας: 18 χλμ
Ανω Τρίκαλα: 16 χλμ
Αθλητικο Κέντρο Ζήριας: 36 χλμ www.orosziria.gr
ReGreen, Σελιάνα: 8 χλμ (www.re-green.gr)
Εβροστίνη-Ζάχολη: 16 χλμ
Aθλητικο Κέντρο Λάδωνα 74 χλμ (www.ecoaction.gr)
Ζαρούχλα: 40 χλμ
ΧΚ Καλαβρύτων: 50 χλμ (www.kalavrita-ski.gr)
Δερβένι-Παραλία: 30 χλμ (www.derveni.eu)

Ποιοί είμαστε ...